U trendu

Gaćinović: Trebalo je da napunimo mrežu Partizana

NOVI PAZAR – Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović izjavio je večeras da žali što njegova ekipa nije napunila mrežu Partizana i ubedljivije savladala crno-bele u meču četvrtog kola Superlige.

Novi Pazar je na svojoj DŽaizkojn areni slavio sa 1:0 golom Miloša Mijića iz penala u 24. minutu, kom je prethodilo isključenje štopera Partizana Siniše Saničanina.

„Meni je ovo glavno merilo. Mi smo u prve tri utakmice zaslužili isto ovo. Radili smo, znali smo da će se vratiti. Hvala bogu što nam se vratilo, ali mislim da nije dovoljno. Danas smo zaslužili da napunimo mrežu Partizana do vrha, znali smo od početka šta hoćemo, kako da ih dobijemo na tranziciji i to smo dobili. Mislim da je pobeda mogla biti ubedljivija“, izjavio je Gaćinović posle utakmice.

Strateg Novog Pazara rekao je da se njegova ekipa svesno povukla uprkos brojčanoj prednosti na terenu.

„Kada igrate protiv mnogo dobrih igrača, koji igraju između linija tima, teško je parirati i svesno smo prepustili i dalje da napadaju. Tek smo se otvorili u drugom poluvremenu, kada smo uveli neke svežije igrače. Znali smo da jedna greška može da nas kazni, Rikardo ili Natho. Znali smo da ne smemo da se otvaramo. Čestitke Partizanu, žao mi je što su ovako su loše startovali, to je jedan veliki klub, ali sam siguran da će se vratiti na prave staze“, zaključio je Gaćinović posle prve pobede i prva tri boda njegovog tima u Superligi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar