U trendu

Gajić i Aličić: U boks smo se zaljubili na prvi pogled

BEOGRAD – U boks smo se zaljubili na prvi pogled, volimo naš sport i jedva čekamo naredna takmičenja, poručili su mlada srpska bokserka Nikolina Gajić i mladi bokser Semiz Aličić.

Gajićeva i Aličić gostovali su u emisiji „Uranak“ na K1 televiziji i najavili čuveni turnir „Beogradski pobednik – Memorijal Branko Pešić“, koji sutra počinje u Beogradu.

„Boks mi donosi radost i ne mogu više bez boksa. Prvo sam trenirala atletiku, ali kada sam sa društvom otišla na boks bila je to ljubav na prvi pogled. U porodici se niko nije bavio boksom, ali sam sigurna da u budućnosti hoće“, rekla je članica Partizana.

Gajićeva je na nedavnom šampionatu Evrope za mlađe seniore u Poreču bila nadomak osvajanja medalje, a Beogradski pobednik biće joj nova provera uoči šampionata sveta u Istanbulu.

„U Poreču je malo nedostajalo za medalju, nadam se da ću uspeti u Beogradu, da odem u najboljoj formi u Istanbul, kao i za sve ostale ciljeve, a glavni su naravno Olimpijske igre zu Parizu“, istakla je Gajićeva.

Nekadašnji juniorski šampion Evrope Pinja Aličić još nema 20 godina, a otkrio je da je prvi put ušao u ring sa samo sedam i po.

„Stričevi su mi trenirali boks i kao malog su me odveli u salu. Prvi mec sam imao već sa 10 godina, trenirao sam samo dok nisam napunio 10 godina, jer je to minimum za prvi meč. I evo od tada svaki dan ulazim u ring sa mnogo ljubavi. Sledi nam Beogradski pobednik, cilj je da osvojim zlato i izborim mesto u ekipi za Evropsko prvenstvo u Jermeniji. A onda i tamo „napadnem“ medalju“, istakao je Aličić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar