U trendu

Gasijev: Nokautiraću rivala, Velč: Biće spektakl

BEOGRAD – Ruski bokser Murat Gasijev izjavio je danas da jedva čeka spektakularnu borbu u petak, 26. avgusta, na Platou iza Geozavoda u Beogradu na vodi, protiv Amerikanca Karlosa Velča i da će probati da nokautira rivala.

„Prezadovoljan sam pripremama u Srbiji, zaista odličan ritam i poseban deo rada na Zlatiboru. Imao sam odlične sparing partnere na planini i jedva čekam da izađem na meč. Pozivam Beograđane da u sredu od 18.00 dođu u Galeriju, na otvoren trening. A naravno i na mečeve u petak veče. Moj jedini cilj je pobeda, a pokušaću da nokautiram rivala“, izjavio je Gasijev na konferenciji za medije u TC Galerija, a preneo Bokserski savez Srbije.

Amerikanac Karlos Velč na konferenciju za medije došao je iz restorana u kojem je uživao u specijalitetima srpske kuhinje.

„Predivan grad, divni ljudi i hrana. Moram narednih dana malo da redukujem hranu, kako bi maksimalno spreman ušao u meč. Dugo nisam boksovao na otvorenom, čuo sam da se u ovom gradu prave spektakli. Meni je cilj da Amerikancima podarim pobedu“, rekao je Velč.

Spektakl od devet mečeva, u organizaciji Bokserskog saveza Srbije i kompanije Patriot, zakazan je za petak, 26. avgusta od 19.30, a u jednoj od borbi biće i kapiten reprezentacije Srbije Vladan Babić, kom će rival biti Janjanin iz BiH.

„Verujem da će se bokseri iz Srbije pokazati u najboljem svetlu u petak. Spreman sam za moj meč i učiniću sve da ga završim nokautom“, izjavio je Babić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.