U trendu

Golemac pred Zvezdu: Nova izazovna utakmica

LJUBLJANA – Trener košarkaša Cedevita Olimpije Jurica Golemac rekao je da njegov tim moram da odigra na visokom nivou ako sutra želi da pobedi Crvenu zvezdu.

Cedevita Olimpija sutra od 17 sati u Ljubljani dočekuje beogradske crveno-bele u zaostalom meču 24. kola regionalne ABA lge.

„Pred nama je nova izazovna utakmica. Crvena zvezda će u nedelju biti jača nego što je bila u sredu, jer se Landri Noko vraća u tim. Moramo da iskoristimo utakmicu u Beogradu i da ispravimo greške. Moramo da smanjimo broj izgubljenih lopti, ali istovremeno moramo da budemo bolji u skok igri, da igramo fizički i da trčimo što je više moguće. Ako želite da pobedite Zvezdu, morate da igrate na najvišem mogućem nivou i da budete koncentrisani svih 40 minuta meča. Potrudićemo se da zabeležimo novu pobedu u Stožicama „, rekao je Golemac za klupski sajt.

Biće to drugi susret dva tima u toku ove sedmice, pošto su u sredu u Beogradu igrali zaostali meč 11. runde, kada je posle dramatične završnice pobedu upisala Zvezda 82:81.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar