U trendu

Grujić dobio britansku vizu, u januaru na “Enfildu”

Prema najnovijim informacijama u transfer sagi Marka Grujića i Liverpula, fudbaler Crvene zvezde dobio je britansku vizu i najverovatnije 4. januara trebalo da se uputi ka Engleskoj i zaključi ugovor sa velikanom sa “Enfilda”.

Do Božića sve bi trebalo da bude gotovo, a ukoliko se cela priča izjalovi, Zvezda će morati da se okrene prodaji drugih igrača, poput najefikasnijeg strelca kluba i Superlige Huga Vieire, Luisa Ibanjeza, Aleksandra Kataija i Luke Jovića.

Bilo kako bilo, pred jek prelaznog roka, Zvezda mora da reši finansijski situaciju, prenose beogradski mediji.

– Dogovor sa Mordovijom smo napravili, ostaje nam i da platimo 200.000 evra za Donalda, kao i da preliminarni dogovor sa Damijanom le Talekom pretočimo u ugovor – rekao je navednom listu sportski direktor kluba Blažo Raosavljević.

Sa novim štoperom se neće žuriti, a šuška se da su na radaru dvojica Argentinaca: fudbaler Uniona Leo Sančez (29) i Gaston Bojanić (30).

– Suzili smo izbor, imamo dva Argentinca u opticaju, ali nećemo da žurimo. Za prolećne borbe sasvim smo dobro popunjeni na toj poziciji, pa ako se ne uverimo 100 odsto da je defanzivac pojačanje za Ligu šampiona nećemo se pojačavati sada, već ćemo tražiti pravog za leto. Ipak, pre svega, moramo da rešimo finansije… – rekao je Raosavljević.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar