U trendu

Grujić: Ne smem da otkrijem da li me je zvao Klop

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić potvrdio je da postoji veliko interesovanje Liverpula, ali da će u slučaju da napusti crveno-bele gledati da to bude klub u kojem će moći da napreduje.

„Teško je igrati kada te se toliko priča o transferu, ali moj posao je da igram fudbal. Fokusiran sam na obaveze, razmotriću ponude i videti gde mogu najviše da napredujem. Liverpul me prati, ali o tome se bave ljudi iz kluba i moj agent. Oni mi prenose te stvari“, rekao je Grujić i dodao da ne sme da otkrije da li ga je lično kontaktirao menadžer Liverpula Jirgen Klop.

Mladi vezni fudbaler ističe da mu je san da sa matičnim klubom zaigra u Ligi šampiona, iako će to biti teško ostvarivo zbog velikog interesovanja evropskih timova za njega.

„Plasman u Ligu šampiona i igrati u njoj na našem stadionu je nešto što sam oduvek maštao. Nadam se da ću to uspeti da priuštim. Igramo jednu od najuspešnijih sezona što se tiče domaćeg takmičenja, a naredni nivo je Evropa“, poručio je Grujić i pohvalio atmosferu u timu.

„Nikada u karijeri nisam radio u timu u kojem vlada bolja atmosfera. Stranci su se sjano uklopili i za poželeti je da se radi ovde i sa trenerom kakav je Božović“, poručila je Zvezdina „osmica“.

Grujić je bio jedan od najzaslužnijih igrača Crvene zvezde za jesenju titulu i veliku bodovnu prednost u odnosu na konkurente.

„Ostvarili smo izuzetno važnu razliku već u prvom delu sezone. Niko na početku nije ni sanjao da možemo da napravimo ovakav „bum“, posebno kada se pogleda kako smo krenuli i rano ispali iz Evrope. Kasnije se sve poklopilo i pružali smo igre kakve od nas svi očekuju. Igraćemo na gol više i na proleće“, zaključio je Grujić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.