U trendu

Gvardiola: Ispadamo od Monaka ako ne damo gol u revanšu

MenadÅŸer Mančester Sitija Pep Gvardiola upozorio je da njegov tim nije previÅ¡e blizu plasmana u četvrtfinale Lige Å¡ampiona Å¡ampiona posle prvog duela protiv Monaka, istakavÅ¡i da će biti eliminisan ukoliko u revanÅ¡u ne postigne gol.

Siti je na Etihadu slavio u meču punom preokreta, vodio je 1:0, pa gubio 1:2 i 2:3, ali je uspeo da, najviše zahvaljujući Serhiju Agueru, dođe do na kraju velikih 5:3.

„Mnogo stvari se izdeÅ¡avalo na meču protiv Monaka i sve je otvoreno. Igrali smo fantastično, neverovatno… Naravno da sam srećan zbog rezultata, a posebno zbog nastupa. Monako ima duÅŸu istoriju od nas u Ligi Å¡ampiona, a mi smo se izborili sa situacijom iako smo bili u velikom problemu. Ovakva pobeda bi mogla da bude veliki korak u sezoni“, rekao je Gvardiola posle utakmice, a prenosi Skaj Sport.

Gvardiola poziva je oprez jer je na suprotnoj strani ekipa koja je najefikasnija u „ligama petice“, sa 111 pogodaka ove sezone.

„Idemo u Monako da postignemo Å¡to viÅ¡e golova. Sada se bolje poznajemo, prilagodićemo se jedni drugima, pa ćemo videti. Ukoliko ne postignemo gol u Monaku ispašćemo“, poručio je Å panac.

Revanš između Monaka i Mančester Sitija na programu je 15. marta na stadionu Luj drugi u Monaku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar