U trendu

Gvardiola nije zadovoljan: Ne može se ovako protiv Atletika

Trener Bajerna Djozep Gvardiola rekao je da njegovi fudbaleri moraju da u drugačijem ritmu odigraju protiv Atletiko Madrida u revanšu polufinala Lige šampiona, kao i da nije zadovoljan posle poraza od 1:0.

„Moramo da drugi meč odigramo u drugačijem ritmu. Njihov gol je bio briljantan, ali je došao posle naše greške, jer smo nismo bili blizu njega. Nisam zadovoljan kako smo igrali. Biće teško ako im dozvolimo da trče i osvajaju faulove. Ovo nije dobar rezultat“, rekao je Gvardiola.

Obe ekipe imale su svoje prilike, a Atletiko se ponovo oslanjao na svoju odbranu.

„Moramo da mislimo na to s kim igramo i kakav je Atletiko tim. Nismo mogli da postignemo gol. Imaju vrlo dobrog golmana, branili su se vrlo dobro, sa mnogo igrača nazad. Nije lako. Ekipe protiv Atletika stvaraju malo šansi, a mi smo napravili nekoliko“, rekao je Gvardiola.

Kao i njegov kolega Dijego Simeone, Pep je takodje pohvalio strelca gola Saula Njigesa, a onda rekao da će se tim prvo koncentrisati na domaće prvenstvo.

„Divim se Saulovom kvalitetu. Gledao sam ga ranije, on je sjajan igrač. Španski fudbal ima novi veliki talenat. Nama sada ostaje da probamo u subotu da osvojimo Bundesligu, a onda ćemo razmišljati o revanšu. Želim da ponovo pogledam ovu utakmicu, ovog puta mirno“, rekao je Gvardiola.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.