U trendu

Hansen: Barselona maltretira Brajtvajta

BARSELONA – Predsednik Udruženja danskih fudbalera Mikel Hansen pružio je podršku igraču Barselone Martinu Brajtvajtu, koji je u lošim odnosima sa katalonskim klubom, prenosi španski „Sport“.

Barselona već mesecima pokušava da proda danskog reprezentativca, koji ne želi da napusti ekipu sa „Nou Kampa“.

„Odnos kojem je Martin izložen potpuno je nerazuman. Rekao bih da se on nalazi negde između maltretiranja i uznemiravanja. Sramota je kako Barselona pokušava da raskine ugovor sa fudbalerom i da ga otpusti s posla. Brajtvajt im je pomogao kada su patili, a sada se nalazi u nemilosti. Gde im je pristojnost? Ugovor je ugovor, a Barselona i Brajtvajt imaju obaveze još dve godine. Martin mora da nastavi da ispunjava svoj deo dogovora, a Barselona svoj. Barselona mora prema svojim igračima da se odnosi sa velikim poštovanjem“, rekao je Hansen.

Brajtvajt (31) je u Barselonu stigao 2020. godine iz Leganjesa za 18 miliona evra, a za katalonski klub odigrao je 58 utakmica i postigao 10 golova.

Danac je jedan od najbogatijih fudbalera sveta. Njegovo bogatstvo se prema „Forbsu“ procenjuje na 250 miliona evra. Fudbaler Barselone je osnovao firmu sa članom porodice, a bavi se nekretninama pre svega u SAD.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar