U trendu

Haskić još dve godine u Radničkom

NIŠ – Najbolji strelac fudbalske Superlige prošle sezone Nermin Haskić produžio je ugovor sa Radničkim do juna 2021. godine, saopštio je klub iz Niša.

„Moji pregovori sa Radničkim trajali su nekoliko meseci unazad. Ja sam se nekoliko puta sastao sa gospodinom Ivicom Tončevom i direktorima kluba i bio sam veoma zadovoljan lanovima koje su mi predocili. Sve je proteklo u prijateljskom tonu i kod mene uopšte nije bilo dileme oko toga da li cu produžiti ugovor sa Radnickim“, rekao je Haskić za klupski sajt.

On je istakao da mu je u Nišu mi je lepo i da se oseća kao kod kuće.

„Prošla sezona je bila najbolja u mojoj karijeri i želim da ovom klubu pomognem da i ove sezone ostvari zacrtane ciljeve. Zahvaljujem se svima iz kluba, predsedniku Tončevu, saigračima i navijačima i mogu da poručim da se nadam još boljoj saradnji i da ce naši rezultati biti u skladu sa očekivanjima svih onih kojima je Radnički u srcu“, zaključio je Haskić.

Napadač iz Bosne i Hercegovine na Čair je stigao tokom leta 2018. godine, a svojim partijama se upisao u istoriju kluba.

Bio je deo generacije koja je osvojila drugo mesto u prvenstvu Srbije i stigla do polufinala nacionalnog Kupa, a u svojoj prvoj sezoni postigao je 24 gola u Superligi i bio je najbolji strelac lige.

Za Radnički je do sada odigrao 50 utakmica i postigao 31 gol u svim takmičenjima.

(Tanjug)

Napišite komentar