U trendu

Hit: Selektor Kameruna priznao da ne zna ko igra za Srbiju

Orlovi nisu imali sreće. Žrebom u Dohi odlučeno je da će naša reprezentacija na Mundijalu u Kataru igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i selekcijom Kameruna.

Nakon žreba usledile su reakcije aktera. Rigober Song, čuveni kamerunski fudbaler, a sada selektor ove afričke zemlje, dao je izuzetno zanimljivu izjavu o samom žrebu.

Song je u razgovoru za RTS priznao da ne zna igrače koji igraju za Srbiju.

„Iskreno, ne. Sada ću imati više informacija. Radiću sada sa svojim stručnim štabom da znamo sa kime ćemo tačno igrati i napravićemo dobru pripremu“, rekao je Song.

On se složio sa konstatacijom da je grupa izuzetno teška.

„U današnjem fudbalu nemate slabe grupe, svaka ima kvalitet da nešto učini. Nadam se da će biti veoma dobro takmičenje jer, svaka grupa koju vidite, ima dobre timove i svi žele da pobede. Sada svi imaju dobru pripremu za turnir i imaće samopouzdanje. Svako dolazi da ovde uradi nešto i volim ovo takmičenje zbog borbe“, istakao je Song.

Morate priznati da je izuzetno čudno da selektor Kameruna ne poznaje igrače selekcije koja u svom sastavu ima nekoliko fudbalera koji igraju u ozbiljnim evropskim klubovima, prenose sportski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.