U trendu

Hodžson objavio spisak: debi Rašforda, povratak Vilšera

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske objavio je danas širi spisak igrača za pripreme za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, a u timu se nalaze 18-godišnji debitant Markus Rašford, kao i povratnik Džek Vilšer.

Ovi igrači biće provereni u prijateljskim mečevima protiv Turske i Australije, a spisak će biti skraćen na 23 imena 31. maja. Engleska će potom igrati protiv Portugala na Vembliju.

Rašford je uvršten pošto je u prvoj seniorskoj sezoni za Mančester junajted odigrao 16 utakmica i postigao sedam golova.

Vilšer se vratio pošto se oporavio od povrede i zaigrao za Arsenal u finišu sezone. U tim je ponovo pozvan i Andros Taunzend zbog dobrih igara u Njukaslu.

Veći deo reprezentacije okupiće se u sredu 18. maja, ali će igrači iz Mančester junajteda i Liverpula doći kasnije, zbog učešća u finalu FA Kupa i finalu Lige Evropa.

Na Hodžsonovom spisku se nalaze.

Golmani: Frejzer Forster, Džo Hart i Tom Hiton.

Odbrana: Rajan Bertrand, Gari Kejhlih, Natanijel Klajn, Dani Rouz, Kris Smoling, Džon Stons i Kalj Voker.

Sredina terena: Dele Ali, Ros Barkli, Fabijan Delf, Erik Dajer, Dani Drinkvoter, Džordan Henderson, Adam Lalana, Džejms Milner, Rahim Sterling, Andros Taunzend i Džek Vilšer.

Napad: Hari Kejn, Markus Rašford, Vejn Runi, Danijel Staridž i Džejmi Vardi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.