U trendu

Horner razgovarao sa menadžerom Maksa Verstapena

Direktor Red Bula Kristijan Horner sastao se danas u Dubaiju sa menadžerom vozača njegove ekipe Maksa Verstapena, u pokušaju da izgladi tenzije u ekipi aktuelnog šampiona konstruktora Formule 1.

Kako je preneo Skaj, Horner je „licem u lice“ razgovarao sa menadžerom trostrukog svetskog šampiona.

Horner je u centru pažnje na početku nove sezone, otkako ga je koleginica optužila za neprikladno ponašanje. Austrijska kompanija Red Bul pokrenula je početkom februara istragu protiv njega, ali je nezavisna komisija prošle srede odbacila te optužbe.

Dan kasnije tokom drugog treninga u Bahreinu uoči prve trke u sezoni, navodni dokazi koji ga okrivljuju poslati su brojnim medijima, direktorima ekipa Formule 1, Liberti mediji i FIA, sa anonimne mejl adrese.

Horner je u više navrata odbacio navode, a pojedini direktori ekipa Formule 1 pozvali da se istraga obavi transparentno.

Jos Verstapen, otac aktuelnog šampiona Maksa Verstapena, rekao je za Dejli Mejl da je Red Bul u opasnosti da se raspadne ako Horner ostane na funkciji. 

Kako je preneo Skaj, predsednik Međunarodne automobilske federacije (FIA) Mohamed Ben Sulajem, tražio je od Maksa Vestapena da javno podrži Hornera.

Red Bul je u subotu dobro počeo sezonu, pobedom Verstapena i drugim mestom Serhija Peresa.

Horner je gledao ceremoniju dodele trofeja sa suprugom Geri Horner i većinskim deoničarem kompanije Red Bul Čalermom Jovidjom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar