Hrvati u suzama; Modrić: Nezasluženo smo ispali

Fudbaleri Hrvatske bili su tužni i razočarani posle poraza od Portugala i eliminacije sa Evropskog prvenstva.

Oni su duže od sat vremena plakali u svlačionici, a deo njih nije mogao da izadje pred novinare, prenosi danas Hina.

„Tužni smo i razočarani. Zaslužili smo više, jer smo bili bolja ekipa. Imali smo inicijativu i više prilika, a oni su zabili gol iz jedne sretne kontre. Teško mi je nešto kazati nakon ovakvog poraza. Nismo zaslužili ispasti na ovakav način“, kazao je Luka Modrić.

Jedan deo hrvatske fudbalske javnosti ocenio je da su „vatreni“ porazom od Portugala 0:1 u produžetku propustili najbolju šansu generacije.

„Teško je sada kazati da je ovo poslednja prilika ove generacije. Biće još prilika. Moramo se okrenuti budućnosti, vrlo brzo nas čekaju nove kvalifikacije“, rekao je Modrić.

Ivan Rakitić ocenio je da ni Portugalcima nije jasno kako su prošli dalje.

„Nikada nisam vidio toliko tuge i suza. Bolja ekipa ide kući. Ni Portugalcima nije jasno kako su prošli dalje. Pokazali smo da smo medju najboljim ekipama“, rekao je Rakitić.

Vedran Ćorluka je kazao da Portugal nije bolja ekipa od Češke i Turske.

„Teško nam je, svi smo tužni. Nismo zaslužili ovakav kraj. Moramo se, medjutim, nositi s tom činjenicom. Propustili smo veliku priliku. Najviše me boli što smo ispali od ekipe koja nije bolja od nas. Portugalci nisu bolji ni od Turske ni od Češke“, rekao je Ćorluka.

Najbolje šanse za Hrvatsku propustio je Domagoj Vida.

„Kao da me netko urekao. Milimetri su me delili, no nije išlo. Svi smo utučeni, svlačionica je puna suza. Hvala navijačima što su nas pratili“, rekao je Vida.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.