I roditelji protiv Uprave; Rakas: Opstrukcija Šoštara

BEOGRAD – Zahtevu za odlazak aktuelne Uprave VK Partizan, posle legendi i sadašnjih igrača i trenera, pridružili su se i roditelji igrača.

Uoči današnje konferencije za medije na Banjici koju su održali predsednik Upravnog odbora Mirko Bradajić i direktorka Tatijana Rakas, nezadovoljni roditelji dece koja treniraju u klubu lupali su u staklo klupskih prostorija, uz povike „Uprava napolje“ i „Hoćemo promene“.

Oni su uspeli na kratko da prekinu konferenciju za medije, ali je posle toga ipak usledilo obraćanje Bradajića i Rakaseve.

„Razgovarao sam sa Filipom Filipovićem, on je tražio da ode Rakas i rekao da će dovesti svoje ljude u klub. Pitao sam ga koje ljude, nisam dobio zadovoljavajući odgovor. Drago mi je što se legende intersuju za stanje u klubu, ali zašto do sada nisu“, upitao je Bradajić, a preneo portal Mondo..

Direktorka Rakas istakla je da je sve što se dešava opstrukcija Alesandra Šoštara.

„Bivši igrači su dezinformisani. Kriza u klubu je duboka, ali ne od dana kada sam ja došla u klub. Nisam došla ovde da se bogatim ili iz nekog ličnog interesa. Filipović je pozvan da dođe u klub, ali nije došao. Očigledno, Šoštar ne može dostojanstveno da ode“, istakla je Rakas.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.