U trendu

Ibrahimović opet uz ‘Jutro je’ stigao na Sanremo pa održao hit govor (video)

Pesma „Jutro je“ Nade Topčagić je u potpunosti obeležila ovaj period života Zlatana Ibrahimovića.

Švedski fudbaler je doneo novu popularnost tom folk hitu, pogotovo na festivalu Sanremo zahvaljujući čemu je ceo svet čuo za pomenutu pevačicu.

Njenu kompoziciju je Ibrahimović objavio ponovo, sada dok se vozio automobilom, vidno uživajući na putu do pozornice Sanrema, na kojoj je održao govor u kojem je objasnio zašto je došao na mesto koje s fudbalom nema nikakve veze.

Napadač Milana imao je ulogu jednog od voditelja programa ovog muzičkog festivala, a njegova odluka da usred sezone ode na Sanremo uzrokovala je brojne reakcije navijača Milana.

Govorio o sebi u trećem licu

Tokom celog trajanja festivala Ibrahimović, je igrao ulogu arogantne zvezde, nekoliko puta je naglašavao da je to njegov festival, da je sada on preuzeo kontrolu, ali sinoć je oduševio monologom na zatvaranju. Njegove reči preneli su svi italijanski mediji, mnogi i na naslovnim stranama.

„Svi su pre festivala znali ko je Zlatan. Zašto je Zlatan onda došao ovamo? Jer voli izazove i adrenalin. Ako si ne postavljate izazove, nikad nećete pobediti“, rekao je Ibrahimović u uvodu pa dodao:

„U karijeri sam odigrao 945 utakmica i pobedio u mnogima, ali ne svima. Osvojio sam 11 titula, ali i izgubio neke. Ja sam Zlatan i kad ne pobedim u svakoj utakmici. Ja sam Zlatan kad pobeđujem i kad gubim. Postigao sam puno golova, ali nekoliko sam i promašio. Samo nekoliko.“

Zaključio govor porukom

Na kraju je Ibrahimović malo odahnuo pa rekao nekoliko završnih  rečenica kojima je poslao poruku kojom je oduševio publiku i organizatore.

„Neuspeh nije suprotan uspehu, on je deo uspeha. Ne raditi ništa je najveći neuspeh od svih. Ako Zlatan može da pogreši, onda možete i vi. Najvažnije je svakog dana praviti razliku. Trud, posvećenost i koncentracija su ključni“, rekao je Ibrahimović pa dodao:

„Ja sam na ovom festivalu kako bih vam rekao da i vi na neki svoj način možete da budete Zlatan. Posebna zahvalnost Italiji, mom drugom domu.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar