U trendu

Icidenti u Beranama – demoliran automobil navijača iz Plava

BERANE – Na utakmici Crnogorske fudbalske lige (CFL) između Jezera i Budućnosti, koja je juče odigrana u Beranama, desilo se incident kada je nekoliko huligana vređala članove ekipe iz Plava, da bi nakon toga i demolirali automobil jednom od navijača kluba iz Plava, prenose tamošnji mediji.

Policija je brzo otkrila vinovnike incidenta, a tim povodom danas se oglasio i predsednik opštine Plav Mirsad Bajraktarević.

„Kao predsednik opštine koja je služila kao primer kroz vekove i bila slika multietničkog i multinacionalnog sklada, opštine koja je položila najteže ispite tokom 90-tih godina najoštrije osuđujem jučerašnje nemile događaje, koji su se desili na gradskom stadionu u Beranama“, kazao je on.

On je pohvalio munjevitu rekaciju nadležnih institucija u otkrivanju indetiteta vinovnika jučerašnjeg nemilog događaja i izrazio nadu da će isto tako veoma brzo doći do pravosnažnog epiloga ovog procesa.

„Duboko sam uveren da ovakvi ispadi pojedinaca neće narušiti multinacionalni i multietnički sklad kojim smo se mogli kao država pohvaliti nakon sticanja nazavisnosti“, navodi se u saopštenju.

On je dodao da će Opština Plav „kao institucija svih njenih građana iznaći način da našem sugrađaninu pomogne u saniranju štete koja je nastala vandalskim činom demoliranjem automobila u njegovom vlasništvu“, zaključio je Bajraktarević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.