U trendu

Igrači Partizana: Laž je da su nas navijači maltretirali i nasilno skidali dresove

Kapiten i golman Partizana, Slobodan Urošević i Nemanja Stevanović saopštili su danas da nisu tačni navodi pojedinih medija su navijači „maltretirali“ fudbalere crno-belih posle utakmice protiv kiparskog AEK-a i da su im „nasilno skidali dresove“.

„Povodom natpisa pojedinih medija i navoda da su igrači Partizana maltretirani od strane navijača sa južne tribine i da su nam nasilno skidani dresovi, želimo da obavestimo javnost da su takvi natpisi laž i da nije bilo nasilnog ponašanja prema igračima niti nasilnog skidanja dresova“, naveli su Urošević i Stevanović.

„Ovakim natpisima se pokazuje jasna želja i motiv da se naruši atmosfera u klubu“, dodali su oni.

Fudbaleri Partizana odigrali su sinoć u Humskoj nerešeno 2:2 sa AEK-om iz Larnake i tako, posle poraza od 1:2 u prvom meču, ostali bez plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu Evropa.

Umesto za plasman u Ligu Evropa, crno-beli će se sada boriti za plasman u Ligu konferencija a protivnik će im biti malteški Hamrun.

Odmah posle sinoćne utakmice beogradski mediji su objavili i da je trener Ilija Stolica smenjen, ali još nema i zvanične potvrde te informacije. Stolica se nije pojavio na konferenciji za novinare posle meča.

Fudbaleri Partizana, koji su loše počeli novu sezonu u Super ligi Srbije, u nedelju će gostovati ekipi Mladost GAT u okviru šestog kola domaćeg šampionata.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar