U trendu

Ilić: Nisam otišao iz Partizana, Partizan će uvek biti moj

BEOGRAD – Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić zahvalio se danas kapitenu Sašhi Ilicu na odanosti crno-belima, ističući da je on istinska legenda kluba iz Humske.

Legendarni fudbaler Partizana večeras protiv Proletera odigraće poslednji meč na stadionu u Humskoj.

„Ovde nas je sve okupilo to što se danas od fudbalskog terena Partizana oprašta naš kapietn, jedan od najvećih igrača Saša Ilić. Kada gledate kako igra Saša Ilić onda vam se čini da je fudbal jedna krajnje jednostavna igra. On ne nameće svoj autoritet ekipi kao kapiten, on nameće svoj autoritet autoritetom igre, znanjem i rezultatom“, rekao je Vučelić na svečnosti u Humskoj.

On je rekao i da u timu kada igra Saša Ilić svi igrači koji se kreću ka golu znaju da će loptu dobiti onaj koji je u najboljoj poziciji.

„Namerno nisam govorio one konvencionalne rečenice o broju utakmica i trofeja. Njemu pripadaju velike zasluge, on je istinska legenda i odavno se pridružio toj plejadi veliki zvezda i legendi Partizana. Nesumnjivo će biti uzor igračima, ideal mnogim igračima koji su zbog njega počeli da igraju fudbal. Hvala na odanosti Partizanu i istrajnosti. Svaka čast Saša i alal ti vera“, rekao je Vučelić.

Saša Ilić istakao je da mu je ovo težak dan i zahvalio se svima koji su došli da isprate njegovu poslednju utakmicu pred domaćim navijačima.

„Ovo je mnogo težak trenutak za mene. Hteo bih da se zahvalim ljudima koji su došli. Ovde vidim mnogo bivših igrača i legendi, koji su došli da danas sa mnom na našem stadionu odigraju poslednju utakmicu. Ne želim mnogo da pričam, imam pripremu za ovu utakmicu. Želim da i danas Partizan pobedi i još jednom da vam se zahvalim. Nisam otišao iz Partizana, Partizan će uvek biti moj“, rekao je Ilić.

Ilić je na poklon od kluba, koji mu je uručio Vučelić, dobio sliku Koste Bradića.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar