U trendu

Ilić: Sve buja od emocija, hvala svima

BEOGRAD – Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da je njegova poslednja utakmica u Humskoj sinoć protiv Proletera bila puna emocija.

„Sigurno da buja sve od emocija. Nije još kraj, imamo utakmicu u četvrtak. Ja bih stvarno želeo da se oprostim od aktivnog igranja osvojenim Kupom, ali sam mislio da je najbolje da se oprostim pred svojim navijačima, na svom terenu gde sam proveo skoro 30 godina svoje karijere. Bilo je izuzetno emotivno za mene i prethodnih dana kada se saznalo da može da š igra pred publikom. Hvala svim ljudima koji su u velikom broju došli po ovoj kiši da me isprate. Neću im ovo zaboraviti“, rekao je Ilić novinarima posle meča.

Ilić je pričcao i o tome šta je večeras bilo najteže, a šta najlepše.

„Najlakše je bilo igrati. Malo pre sam rekao da sam spremio neki govor, ponavljao nekih par noći sam sa sobom i znao sam da ne mogu da iznesem. Hvala i vama novinarima što smo imali takav odnos kakav smo imali, izuzetno korektan i sa moje i sa vaše strane. Ja se nadam da ćemo i u budućnosti sarađivati samo ne znam u kojoj ulozi“, rekao je Ilić i osvrnuo se na ambijent koji su mu navijači priredili.

„Imam izuzetan odnos sa navijačima i to se pokazalo i na večerašnoj utakmici. Nema šta sa mi bude krivo, desilo se to da je padala kiša i grad, ali u svakom slučaju za mene će ovo ostati do kraja života“.

Na pitanje novinara da li očekuje da će njegov sin Nikša krene njegovim stopama, Ilić je istako da bi bio najsrećniji.

„Kada sam trčao krug oko stadiona, deca u zelenim markerima, klinci Partizana, primetio sam kod većine suze u očima. Znači da im je krivo što odlazim, a meni je drago što oni plaču i jer će mozda jednog dana biti u situaciiji da budu kao ja“, zakljčio Ilić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.