U trendu

Iliev: Brašanac još nije potpisao, vode se pregovori

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je danas da fudbaler Darko Brašanac još nije otišao iz Partizana, ali da se vode pregovori, pošto su za njega zainteresovani brojni klubovi, a ne samo portugalski Gimaraeš.

Pojediji mediji preneli su da je Brašanac na korak od prelaska u Gimaraeš, koji je za dvadesetčetvorogodišnjeg igrača ponudio milion evra, ali je Iliev agenciji Beta rekao da fudbaler „još nije ništa potpisao“.

„Svi znaju da ja volim da pričam tek kada završimo posao… Za Brašanca ima interesovanja sa nekoliko strana, videćemo na kraju šta će biti, Gimaraeš nije jedini. Pominju se neke cifre, pominje se mnogo toga, ali to su pregovori. Mi gledamo da izvučemo najbolje za Partizan od eventualnih transfera igrača“, rekao je Iliev.

„Postoje razgovori, nekoliko je zainteresovanih, a videćemo kako će fudbaler da odluči i kako će klub da odluči“, dodao je sportski direktor crno-belih.

Brašanac je prošao sve mlade kategorije Partizana, a jednu sezonu je proveo na pozajmici u Smederevu. On je za Partizan, uključujući i prijateljske utakmice, odigrao ukupno 205 utakmica i postigao 26 golova. Sa crno-belima je osvojio četiri šampionske titule i dva Kupa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.