U trendu

Iliev: Nikolić je pravi čovek za Partizan

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev rekao je danas da je Marko Nikolić pravi trener za taj klub.

„Poželeo bih sreću novom treneru, koji se vratio kući. On je čovek koji bez obzira na godine ima veliko iskustvo, energiju i veliki karakter. Poznajem ga 25 godina, još otkako smo igrali u mladjim selekcijama za fudbalski klub Rad. Dve titule je imao na dohvat ruke, a iz neobjašnjivih razloga nije završio taj posao i verujem da će treća biti sreća. On zna kako se upravlja svlačionicom, zna da nas podigne i uveren sam da će nas ujediniti“, rekao je Iliev novinarima na stadionu Partizana.

Trener Marko Nikolić danas je predstavljen u Humskoj. On je potpisao dvogodišnji ugovor uz opciju prodženja na još godinu dana. U prvom mandatu predvodio je crno-bele od decembra 2013. do marta 2015. kada je otpušten.

„Ne pamtim da je neka osoba, kao igrač ili kao trener bila toliko poželjna u Partizanu kao Marko danas“, rekao je Iliev.

Na tu konstataciju odgovorio je Nikolić.

„Nisam siguran koliko mogu da budem poželjan sa ovakvim izgledom…“, rekao je kroz osmeh novi trener crno-belih.

Iliev je zahvalio upravi što mu je ukazala poverenje i prihvatila njegov predlog za povratak Nikolića.

„Želeli smo da dodje, ali nisam znao da će nas toliko ujediniti odluka da Nikolić bude trener. I sada, nema izgovora za loše rezultate“, rekao je on, a na pitanje novinara da li tu misli na igrače, Iliev je odgovorio: „Svi zajedno“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.