U trendu

Indijana prekinula niz San Antonija, poraz Bostona

Košarkaši Indijane pobedili su noćas San Antonio sa 94:86 i prekinuli niz Spursa od 14 pobeda na domaćem terenu u NBA ligi.

Najefikasniji u ekipi Indijane bio je Viktor Oladipo sa 19 poena, Deren Kolison postigao je 15 poena, a Tadeus Jang 14 poena uz sedam skokova.

San Antonio je treći put ove sezone izgubio na svom terenu, a prvi put od 10. novembra i utakmice sa Milvokijem.

Pau Gasol bio je najefikasniji u ekipi San Antonija sa 14 poena, devet skokova i četiri asistencije, a Toni Parker postigao je 12 poena. Lamarkus Oldridž ostvario je „dabl dabl“ učinak od 10 poena i 10 skokova, a Kajl Anderson dodao je 10 poena i osam skokova.

U timu nije bilo povredjenih Manua Djinobilija, Rudija Geja i Kavaja Leonarda.

Orlando je pobedio Boston sa 103:95 i ostvario treć trijumf u poslednjih 20 utakmica. Elfird Pejton predvodio je Medžik sa 22 poena, Evan Furnije postigao je 19, a Aron Gordon 11 poena i 13 skokova. Orlando je prekinuo niz od 14 poraza u Bostonu.

U ekipi Bostona najefikasniji je bio Kajri Irving sa 40 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Los Andjeles Lejkersi pobedili su Njujork sa 127:107 i ostvarili šestu pobedu u poslednjih osam utakmica. Lejkerse su predvodili Džordan Klarkson sa 29 poena i 10 asistencija i Džulijus Rendl sa 27 poena i 12 skokova.

U ekipi iz Njujorka, koja je izgubila 12. put u poslednjih 16 utakmica, po 17 poena postigli su Kristaps Porzingis, Tim Hardavej mladji i Majkl Bizli.

Bruklin je pobedio Detroit sa 101:100 košem Spensera Dinvidija 0,9 sekundi pre kraja utakmice. Dinvidi je meč završio sa 22 poena, Ronde Holis Džeferson postigao je 21 poen, a Demar Kerol 16 poena i pet skokova.

U ekipi Detroita, koja je pretrpela peti uzastopni poraz, Tobajas Heris bio je najefikasniji sa 20 poena, sedam skokova i pet asistencija. Srpski košarkaš Boban Marjanović nije igrao.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar