U trendu

Italijanski derbi u četvrtfinalu LŠ, Napoli gostuje Milanu, Real igra sa Čelsijem

MILANO – Fudbaleri Milana dočekaće večeras na svom terenu ekipu Napolija, dok će Real u Madridu igrati sa Čelsijem u prvim mečevima četvrtfinala Lige šampiona.

Fudbaleri Milana su pre deset dana u Napulju pobedili Napoli 4:0 u meču Serije A. Napoli je u boljoj formi, a nalazi se pred osvajanjem titule u italijanskom prvenstvu. Napoli je prvi na tabeli u Seriji A sa 74 boda, dok je Milan četvrti sa 52. Napoli će na ovom meču biti oslabljen, pošto u timu neće biti najboljeg strelca Viktora Osimhena.

Utakmica između Milana i Napolija biće odigrana večeras od 21 sat na stadionu „San Siro“. Revanš meč je na programu za šest dana u Napulju.

Aktuelni šampion Evrope, ekipa Reala dočekaće na svom terenu Čelsi. Ove dve ekipe su igrale i prošle godine u četvrtfinalu LŠ, Real je izašao kao pobednik iz dva meča, a kasnije je i osvojio najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. Napad Reala na meču protiv Čelsija predvodiće Karim Benzema, koji je prošle sezone dobio „Zlatnu loptu“.

Čelsi stiže u Madrid sa novim trenerom Frenkom Lampardom, koji je nedavno zamenio Grejema Potera. Londonski tim je u krizi igre i rezultata, a „plavci“ su poslednju pobedu u Premijer ligi ostvarili 11. marta protiv Lestera (3:1).

Meč između Reala i Čelsija biće odigran večeras od 21 sat u Madridu, a revanš je šest dana kasnije u Londonu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.