U trendu

Ivanić i Milunović: Nećemo se ovde zaustaviti

BEOGRAD – Fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Nemanja Milunović izjavili su da su zadovoljni posle osvajanja titule u Superligi.

Crveno-beli su su sinoć u 34. kolu Superlige Srbije savladali Vojvodinu sa 1:0, čime su i matematički obezbedili novu šampionsku titulu, 32. po redu, a četvrtu uzastopnu.

„Ovo je bila izuzetno teška i duga sezona u kojoj smo naporno radili. Imali smo mnogo utakmica i izdržali smo u dobrom ritmu sve vreme. Pokazali smo da nije slučajan ovoliki broj pobeda i sve ovo što smo uradili i što smo osvojili četvrtu titulu zaredom. Sada ćemo ovo proslaviti i nadam se da ćemo smoći snage da ovu godinu nastavimo do kraja u pobedničkom ritmu i da ostvarimo zacrtani cilj, a to je od početka sezone osvajanje duple krune“, rekao je je Ivanić za klupski sajt.

Defanzivac Milunović naglasio je da će crveno-beli nastaviti da pružaju maksimum i u preostalim susretima.

„Drago mi je da smo na našem stadionu i teoretski osvojili titulu. Nećemo se ovde zaustaviti, nastavljamo gde smo stali jer ima još utakmica do kraja. Znali smo da ako pobedimo titula je naša, borili smo se za to“, izjavio je Milunović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar