U trendu

Ivanović: Da bismo imali šansu da osvojimo Kup, moramo da dobijemo prvu utakmicu

BEOGRAD – Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas da njegova ekipa mora da razmišlja samo o prvoj utakmici Kupa Radivoja Koraća protiv Borca.

Košarkaši Crvene zvezda se u četvrtak od 18 časova u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća sastaju sa ekipom Borca iz Čačka. U sastavu beogradske ekipe neće biti Džon Holand i Nikola Ivanović.

„Da bismo imali šansu da osvojimo Kup, moramo da dobijemo prvu utakmicu, pa samo razmišljamo o Borcu. To je jedna utakmica, svako svakog može da dobije. Moramo da budemo fokusirani, znamo kakva je Borac ekipa. Iskusna, sa odličnim šuterima. Imaju i Gagića koji im puno otvara, igra dobro na nsikom postu. Kup je motivacija za sve, svi vide šansu i imaju je. To je jedna utakmica, neko može da ima loše veče. Zato je Kup i interesantan“, izjavio je Ivanović.

Bek „crveno-belih“ Fakundo Kampaco istakao je da je dobro što njegova ekipa igra pod pritiskom.

„Osećam se srećno zbog Kupa koji dolazi, dobro smo se spremali, sada je vreme da igramo, moramo da mislimo na prvu utakmicu, ne treba ništa drugo da razmišljamo. Prva utakmica je u četvrtak. Svaki put kada imaš priliku da igraš za važan meč, uvek je važno, nikada ne znaš kada ćeš sledeći put igrati za nešto veliko. Uživaćemo u Kupu i daćemo sve na terenu. Mi smo jedan od favorita, igramo pod pritiskom, ali nekada je dobro da imate pritisak, uživamo kada igramo pod takvim okolnostima. Srećan sam, spremao sam se da budem u formi svaki dan, znam da imamo tri utakmice zaredom, biće teško, ali sam srećan. Uskoro ću igrati Evroligu i srećan sam zbog toga“, zaključio je Kampaco.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.