U trendu

Ivanović: Imamo imperativ prve pobede u Evroligi

BEOGRAD – Košarkaš Crvene zvezde Nikola Ivanović izjavio je uoči sutrašnjeg meča Evrolige protiv Bajerna iz Minhena da on i njegovi saigrači imaju imperativ da zabeleže prvu pobedu u elitnom takmičenju.

Crveno-beli će dočekati Bavarce sutra u 19.00 u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a oba tima u meč petog kola ulaze sa skorom 0-4 i kao jedine ekipe u Evroligi koje su bez trijumfa.

„Znamo kakav nam je skor u Evroligi i da nije krenulo kako treba. Ova utakmica protiv Bajerna je pod imperativom, igramo je pred našim navijačima, i imamo odgovornost i obavezu da damo sve od sebe, odigramo dobro i uzmemo prvu pobedu u Evroligi. Pobede su ono što se broji, bilo je i pozitivnih stvari u prethodnim mečevima, svesni smo da ova ekipa može dosta, treniramo jako, ali moramo da odigramo kako treba ovu utakmicu“, izjavio je Ivanović za zvanični sajt KK Crvena zvezda.

Crnogorski plejmejker smatra da će šampion Srbije mnogo dobiti kada u ekipi zajedno budu novo pojačanje Luka Vildoza i Nemanja Nedović, koji je blizu opravka od povrede.

„Došao nam je Luka Vildoza i pokazao da je vrhunski igrač, očekujemo da nam se priključi Nedović, sa njima dvojicom ekipa dobija mnogo. Prošao je period uvođenja i privikavanja u ekipi, sada je vreme da se dešavaju dobre stvari na terenu“, zaključio je Ivanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.