U trendu

Ivanović pred Albu: Pred svaku utakmicu verujemo u pobedu

BEOGRAD – Mi pred svaku utakmicu mislimo i verujemo da možemo da pobedimo, naručito pred sutrašnju, koja je veoma važna zbog borbe za Top 8, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović uoči utakmice protiv Albe.

Zvezda sutra od 19 sati u 25. kolu elitnog takmičenja dočekuje nemački tim u hali „Aleksandar Nikolić“.

„Alba igra atipično, najeefikasniji su u prvih 10 minuta, u tranziciji, u kontranapadu, tako da moramo da budemo fokusirani. Svi misle o tome da su oni poslednji, ali oni nisu loša ekipa. Izgubili su mnogo „dobijenih“ utakmica i njihov način igre primorava da svih 40 minuta moraš da bude koncentrisan”, rekao je Ivanović novinarima u Beogradu.

Na pitanje da još jednom prokomentariše osvajanje Kupa Radivoja Koraća, Ivanović je rekao:

„“Kad je bio Kup? Davno bilo, imali smo vremena da se odmorimo. Nećemo o Kupu”.

Zvezdin centar Filip Petrušev ističe da crveno-bele čeka veoma bitna utakmica, gde želi da potvrdi važnu pobedeu iz Tel Aviva u prošlom kolu.

„Na papiru smo možda favoriti, oni su negzodna ekipa, koja igra prepoznatljivu brzu igru u tranzicji, na veliki broj poseda, što moramo da iskontrolišemo. Unutrašnju liniju im čine veoma iskusni igrači, pogotvu Sikma i Timan, ali treba da zaustavimo njihovu tranzicju u kojoj su veoma dobri“, istakao je Petrušev.

Zvezdin Amerikanac Ben Bentli istakao je da je pobeda jedini cilj.

„Po svaku cenu želimo da dođemo do pobede. Posle Kupa slede novi izazovi, želimo da odigramo najbolje što možemo i pobedimo“, poručio je Bentli.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.