Ivanović: Rekao sam momcima da verujem u njih, a od njih tražio da veruju u mene

PODGORICA – Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da je njegov tim večeras imao izuzetno zahtevnu utakmicu protiv Studentskog centra u devetom kolu regionalne ABA lige.

Crvena zvezda je večeras savladala podgorički klub 92:76. Posle devet kola u regionalnom takmičenju Zvezda ima sedam pobeda i poraz uz utakmicu manje.

„Izuzetno zahtevna utakmica je ostala iza nas. Znali smo to, jer je Studentski centar kvalitetna ekipa, koja se odlično snalazi u tranziciji, koja ima odlične šutere. Nedopustivo je bilo opuštanje tokom trećeg kvartala, ali smo na vreme uspeli da podignemo nivo igre i stignemo do pobede, jako bitne pobede, protiv odlične ekipe“, rekao je Ivanović posle utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde su odigrali sedam mečeva u svim takmičenjima od dolaska Ivanovića na klupu i svih sedam su dobili.

„Šta se promenilo u ekipi kada sam ja došao? Ja se ne bih bavio niti precizno znam kakva je ekipa bila pre mog dolaska. Rekao sam momcima da verujem u njih, a od njih tražio da veruju u mene. Za sada sve ide po planu, idemo dalje“, dodao je trener Crvene zvezde.

„Crveno-beli“ će u narednom kolu ABA lige dočekati Mornar.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.