U trendu

Janić: Bilo nam je veoma teško, ekstremno smo umorni

BEOGRAD – Trener odbojkaša Partizana Bojan Janić izjavio je nakon utakmice sa Crvenom zvezdom da je njegova ekipa ekstremno umorna nakon plasmana u polufinale plej-ofa Superlige Srbije.

Odbojkaši Partizana plasirali su se u polufinale plej-ofa SLS pošto su pobedili Crvenu zvezdu rezultatom 3:2 (26:24, 23:25, 25:21, 25:19, 15:7) u majstorici četvrtfinala.

Partizan je pobedio 2:1 u seriji i nastavlja borbu za titulu, dok je Zvezda eliminisana, iako je povela na startu četvrtfinalne serije.

„Ovo je bio pakao, neki sedmi krug. Najiskrenije čestitam mojim momcima na svemu što smo preživeli i kako smo se izborili do kraja. Imali smo povredu Danijela Gruveusa koji juče nije trenirao i bio je neizvestan za majstoricu. Videlo se da se mučio. Međutim, opet taj Mandić, čarobni dečak, hvala mu na tome. Najiskrenije čestitke Zvezdi na igri. Mučili su se cele sezone, imali problema sa rezultatima, ali ovo što su odigrali na ove tri utakmice je njihova najbolja odbojka. Pokazali su da imaju dugačak roster, ko god je ušao napravio je nešto korisno. Bilo nam je veoma teško, ekstremno smo umorni, ali zato i veoma srećni što idemo dalje“, izjavio je Janić.

U polufinalu ekipa Partizana će se sastati sa Radničkim, koji je u četvrtfinalu bio bolji od ekipe Mladog radnika.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.