U trendu

„Jedva je disao“: Otkriveno šta se dešavalo sa Đokovićem u Indijan Velsu

Bivši italijanski teniser, nekadašni svetski broj 25,  Filipo Volandri zna zbog čega je Novak Đoković imao problema tokom turnira u Indijan Velsu.

Volandri, koji sada radi kao teniski stručnjak na televiziji „Skaj Sport“, rekao je da je Đoković imao fizičkih problema tokom meča sa Kolšrajberom i da nije bio na najvišem nivou.

„Mučio se fizički, jedva je disao i lopticu udarao dosta ravno. Stajao je dosta daleko od osnovne linije čime je Nemcu davao previše šansi u razmenama. Ako uzmemo u obzir da prošle godine nije osvojio nikakve bodove u Indijan Velsu i Majamiju ovaj rezultat nije toliko loš, ali on mora da napravi razliku na Mastersima i Grend slemovima“, objasnio je Volandri, a prenosi Tennisworldusa.

Italijan je, ipak, bio zadovoljan onim što je video od Novaka u dublu, gde se plasirao u polufinale turnira u Kaliforniji sa Volandrijevim sunarodnikom Fabijom Fonjinijem.

„Lepo je bilo videti Novaka nasmejanog tokom dublova u meču sa Fabijom. To je dobro za njih dvojicu, jer ima još dosta vremena do Majamija“, dodao je bivši teniser.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.