U trendu

Jevtović: Nikolić nije imao rešenje za našu odbranu

Vezni fudbaler Partizana Marko Jevtović smatra da nije loš remi bez golova protiv Videotona, kao i da će njegov tim imati više šansi u revanšu jer će protivnik da igra otvorenije u Mađarskoj u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

„Činjenica je da smo se sada posle prve utakmice u Beogradu u neku ruku i bolje upoznali. Stručni štab nam je sad jasno pokazao njihove pozitivne i negativne strane, što smo kroz analizu još jednom i utvrdili. Nije dobar rezultat iz prvog duela, ali nije ni loš. Ovo su utakmice koje se igraju 180 minuta i tek je prvo poluvreme završeno“, rekao je Jevtović za klupski sajt.

Jevtović smatra da je Videoton tvrda ekipa koja u svakom momentu zna šta radi, kao i da ga predvode bivši partizanovci Danko Lazović i Marko Šćepović.

„Nisu slučajno izbacili Bordo. Njihov trener Marko Nikolić nas jako dobro poznaje, uspeo je da amortizuje naše napade, ali sa druge strane nije imao rešenje za našu odbranu. Sada će morati da se otvore, igraju je kod kuće. Sigurno je da će ova utakmica biti otvorenija nego prošla“, zaključio je Jevtović, dodavši da pažnja mora da se obrati i na snažnog napadača Ezekijela Hentija.

Revanš meč između Videotona i Partizana igra se u četvrtak od 20 sati u Felčutu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar