U trendu

Jokić „potkačio“ Šeka, legendarni košarkaš mu žestoko uzvratio (video)

Jokić je u intervjuu za mrežu CBS odgovarao na mnoga pitanja, među kojima je bilo i ono o tome kako bi izgledao njegov duel sa Šekom.

– Ne možeš me čuvati! – rekao je Jokić, ali se brzo dopunio: – Čekajte, šalio sam se. Sećam se da sam bio u Nju Orleansu, čini mi se, i pre utakmice Tima sveta protiv Tima SAD je stajao ispred mene. Kao da je planina bila ispred mene. Taj čovek je toliko veliki, to sam video kada sam ga upoznao uživo. Gledao sam njegove klipove i on je verovatno najdominantniji košarkaš u istoriji. On je zver, ali ne bi mogao da me čuva.

Međutim, O’Nilu ova izjava nije bilo nimalo smešna. Bivši NBA centar nije želeo da komentariše Jokićevu šalu, ali je potom upitao legendarnog Redžija Milera, koji je bio u ulozi komentatora, odakle je Jokić.

– Redži, odakle je Jokić – ponovio je je više puta Šek, na šta je Miler rekao:

– Uf, ne znam.

O’Nil je potom nastavio: – Ukrajinac? Odakle god da je, tu piletinu bih pojeo- rekao je u američkom slengu jedan od najboljih centara NBA u istoriji. Kolege su ga brzo ispravile i rekle da je iz Srbije na šta je on kazao „srpsku piletinu“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.