U trendu

Jović: Jeftino smo primili gol

BEOGRAD – Fudbaler Partizana Nemanja Jović izjavio je da su crno-beli jeftino primili gol u 164. večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

Zvezda je sinoć u 30. kolu Superlige na svom stadionu slavila golom Mirka Ivanića.

„Nažalost, primili smo jeftino taj gol i to je i odlučilo derbi. Žao mi je što nisam postigao gol, ali verujem da će biti još prilika. Možda je malo teže sad vratiti se, ali mi smo Partizan. Moramo se okrenuti Kupu i dati sve od sebe da ga osvojimo. Mislim da smo to zaslužili. I mi i naši navijači“, rekao je Jović za klupski sajt.

Mladom Joviću jučerašnji susret na Marakani bio je prvi seniorski derbi.

„Ovo je bio moj prvi seniorski derbi i pre utakmice sam imao malo treme, ali je na terenu nestala. Imao sam jak motiv, mislim da sam odigrao korektno, ali uvek može bolje. Dobio sam dosta pohvala, mnogo poruka sam dobio posle derbija. Pohvale prijaju i to mi je još jedan dodatni motiv da treniram naporno i napredujem“, kaže Jović.

„Bilo teško, ali svestan sam bio gde sam, za koga igram i koju težinu nosi derbi. Trudio sam se i borio za svoj voljeni klub i, iako sam odigrao korektno, svestan sam da mogu i moram još više i bolje“, zaključio je Jović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.