U trendu

Jovović pred Zvezdu: Naredni meč uvek najvažniji

BEOGRAD – Svaka naredna utakmica za nas je najvažnija. Sledi nam duel sa Crvenom zvezdom, tako da nam je taj mečc u potpunosti u fokusu, rekao je danas trener vaterpolista Novog Beograda Dejan Jovović.

Novi Beograd u subotu od 20 sati gostuje Zvezdi na bazenu „Milan Gale Muškatirović“ u utakmici 4. kola druge faze Superlige Srbije, a na tribinama neće biti navijača zbog kazne crveno-belima zbog dešavanja na utakmici protiv Šapca.

“ Iskoristili smo prethodnih desetak dana bez takmičarskih mečeva da dodatno popravimo fizičku spremu. Takođe, imali smo igrače koji su bili na mini pripremama sa reprezentacijom, koji su kroz jak rad na treninzima sigurno podigli nivo svoje forme“, izjavio je Jovović na konferenciji za medije.

Novobeograđani su i dalje jedina ekipa bez poraza u domaćem prvenstvu sa 12 pobeda, dok je Crvena zvezda na cetvrtoj poziciji na tabeli.

Važnost meča za Novobeograđane ogleda se u činjenici što bi eventualnom pobedom obezbedili prvo mesto pred plej-of.

U prvom duelu ove dve ekipe Novi Beograd je slavio ubedljivim rezultatom 18:10.

Ipak, prvotimac Novog Beograda i dugogodišnji reprezentativac Nikola Jakšić poziva na oprez.

„Izuzetno poštujemo ekipu Crvene zvezde, koja u svojim redovima ima vrlo kvalitetne igrace. Potrudićemo se da ovu utakmicu na najbolji moguci način iskoristimo kao pripremu za veoma teško gostovanje Breši u Ligi šampiona. Nadam se da ćemo imati potreban nivo agresivnosti u odbrani i da ćemo zabeležiti još jednu pobedu“, zaključio je Jakšić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.