U trendu

Junajted pobedio Lester

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su večeras na svom terenu Lester sa 2:0, u utakmici trećeg kola Premijer lige i ostvarili treću pobedu.

Junajted je poveo u 70. minutu golom Markusa Rašforda, posle dobrog dodavanja Henriha Mhitarijana, koji je tako napravio petu asistenciju u prvenstvu. Pobedu je potvrdio Maruan Felaini u 82. minutu na ubačenu loptu Džesa Lingarda.

Pre toga, u 53. minutu, Junajted je mogao da povede, ali je golman Lestera Kasper Šmajhel odbranio penal koji je šutirao Romelu Lukaku. Penal je dosudjen pošto je lopta posle šuta Entonija Marsijala pogodila u ruku Danija Simpsona.

Belgijanac je promašio dva od poslednja tri penala, a Šmajhel je odbranio tri od poslednjih pet penala u svim takmičenjima za Lester.

Junajted je mogao ubedljivije da pobedi, ali šanse u prvom poluvremenu nisu iskoristili Huan Mata i Pol Pogba, dok je u nadoknadi vremena neprecizan bio i Lukaku.

Sa druge strane, Lester je mogao do gola u 57. minutu kada je Rijad Marez šutirao, ali mu je odbranio golman Junajteda David de Hea, koji je i u završnici morao da interveniše, posle šuta Endija Kinga.

Ekipa Žozea Morinja je prva na tabeli sa devet bodova, a Lester zauzima 16. mesto sa tri boda.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar