U trendu

Jurio Pokemone u Riju, stigla ga kazna

Pojedini sportisti su tužni što u Olimpijskom selu u Rio de Žaneiru ne mogu da hvataju Pokemone. Kohei Ućimura je jedan od favorita za medalje u gimnastici na Olimpijskim igrama u Brazilu. Osim što je vrstan gimnastičar, on je i zaluđen video-igrom Pokemon Go.

ČIm je sleteo u Brazil, Ućimura je počeo da igra igricu i da jurca za Pokemonima. Japanac se malo „zaboravio“, jer mu je račun za telefon, zbog rominga, porastao do čak 5.000 dolara, prenose mediji.

Ono što je čudno u celoj priči jeste to što ova igra nije dozvoljena u Olimpijskom selu u Rio de Žaneiru pa se postavlja pitanje kako je uspeo da „nabije“ toliki račun a pritom nije „nahvatao“ nijednog Pokemona!?

„Kada je saznao šta je uradio, nije mu bilo dobro. Na ručku je izgledao kao zombi“, prenosi agencija Kjodo reči njegovog kolege iz reprezentacije.

Dobra vest za Japanca jeste što mu me mobilni operater omogućio da račun isplaćuje u ratama – 30 dolara dnevno.

Ućimura je, inače, olimpijski šampion iz Londona, mnogostruki osvajač svetskih prvenstava. Jedan medij u Japanu je posle ove vesti konstatovao: „Možda nije uhvatio nijednog Pokemona, ali svakako će osvojiti neko zlato“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.