najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Karadžić: Savest mi je čista

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je danas da mu je savest čista i da je za regularnost takmičenja u Superlige zadužen potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza.

“Sve ovo što se dešava nam nije potrebno. I dalje nismo izašli iz klupskih problema. Opet se priča o regularnosti, kome se to ne sviđa ima pravo da saziva konferenciju za štampu. Danas je demokratija, svi mogu da kažu šta hoće. Meni je savest čista. Potpredsednik Zvezde zadužen je za regularnost, a ako opet javnosti to ne odgovara, džabe smo krečili”, izjavio je Karadžić na koktelu u FSS na oproštaju od selektora omladinaca Veljka Paunovića.

On je dodao da je FSS dostavio Tužilaštvu sve podatke o prošlosezonskim utakmicama koje je UEFA stavila pod sumnju, kao i podatke o utakmici OFK Beograd – Crvena zvezda 2:6.

“Videćemo da li će biti kazni za fudbalska nedela, ako se dokaže da ih je bilo”, poručio je Karadžić.

FSS je otvorio i internu istragu o utakmici na Vračaru zbog sumnje da je bilo ulaska u svlačionicu OFK Beograda na poluvremenu.

(Tanjug)

Pročitajte još i:

1 komentar
  1. Mikica

    Marioneta “Partizana” koja je uništila srpski fudbal, tako da je prvi put negativan (minus) bodovni saldo reperezentacije na tabeli. Duboko sam ubeđen da bi zbog njegovog delovanja morala da se pozove FIFA odn. Interpol i konačno da njegova “umetnost” dobije pravi epilog! Posle toga sigurno je da mu savest ne bi bila mirna.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike