U trendu

Kirjos poludeo na sudije: „Ja tu igram za stotine hiljada dolara, a on to sudi!?“ (foto)

Australijanac Nik Kirijos u meču 1. kolaVimbldona protiv sunarodnika Džordana Tompsona ponovno je napravio šou na terenu. Kontroverzni Nik odneo je pobedu u dramatičnom meču, rezultatom 3:2 u setovima (7:6, 3:6, 7:6, 0:6 i 6:1), a kroz meč je neprestano pravio cirkus.

U prvom setu je triput promašio udarac kroz noge i ispustio je 5:2 u taj-brejku, ali je ipak dobio set, s dva uzastopna asa.

Tokom drugog seta se smejao, valjao po travi i na sve moguće načine pokušavao da privuče pažnju, a gledaoci su samo čekali trenutak kad će izgubiti živce.

To se dogodilo krajem trećeg seta kad je linijski sudija Tompsonu dosudio aut. Kirjos mu je rekao da zatraži proveru koja je pokazala da je lopta zaista dobra.

„Hoće li njega neko sad kazniti? Hoće li? Ja ovde igram za stotine hiljada dolara, a on dosudi takav aut. Objasni mi to, molim te“, urlao je Kirjos na sudiju. „Ja čoveku poklanjam poene jer mu moram reći da traži čelendž. Dajte, probudite se“, urlao je Australijanac na sudiju.

Nekoliko trenutaka ranije sudiji se žalio na fotografkinju koju je optužio da priča tokom poena.

„Žena bukvalno razgovara. To nije glupo, ali to koliko je glasna jeste. Niko joj ne brani da razgovara, ali da sam ja na njenom mestu rekao bih sebi: Wow, biću malo tiša. Osim toga, donela je kameru veličine mog reketa“, žalio se Kirjos.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)