U trendu

Kirjos potpuno poludeo posle meča: Opsovao i pljunuo sudiju (video)

Nik Kirjos ne može da obuzda svoju narav i opet je napravio scenu i tokom i posle meča koji je na turniru u Sinsinatiju izguibo od Karena Kačanova.

Australijanac je meču u tri seta, koji se završio rezultatom 6-7, 7-6, 6-2, bio vidno iznerviran odlukama koje je donosio sudija Fergus Marfi, pa ga je na kraju pljunuo i opsovao, rekavši mu da je „je***a budala“

Marfi je već imao nesuglasice sa Kirjosom i ranije, kao na primer na turniru u Kvinsu, a Nik kao da je samo čekao prvu sumnjivu situaciju kao bi otpočeo svoj izliv besa, uvlačeći i Rafaela Nadala u svađu oko dužine priprema za servis.

Posle gubitka drugog seta, Nik je zatražio pauzu za toalet, a dok je išao ka tunelu, polomio je dva reketa, zbog čega sudija nije mogao da ga kazni.

Marfiju je tokom meča dobacio da „niko ne upozorava na servis tako brzo kao on“ i dodao da će se „penzionisati ako Rafa toliko brzo odigra“.

Na kraju susreta sa Rusom je prema publici bacio patike.

Na društvenim mrežama navijači nisu krili nezadovoljstvo ovakvim ponašanjem jednog sportiste, i mnogi su izrazili nadu da će Kirjosa (konačno) stići zaslužena kazna i da će mu biti zabranjen nastup na ATP turu.

Kazna se od ATP-a sigurno očekuje zbog kršenja zabrane psovanja tokom meča. Da li će biti samo novčana kao do sada ili možda ozbiljnija, ostaje da se vidi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.