U trendu

Kirjos sad hvali Novaka: Uporedio ga s jednim od najvećih sportista

Nik Kirjos voli da se ističe prevrtljivim izjavama, ovaj put je to učinio tako što je Novaka Đokovića nazvao „Lebronom Džejmsom tenisa“.

U velikom intervjuu za CNN, Nik Kirjos je “promenio ploču” i počeo da hvali Novaka, a dešavalo se i ranije da to radi i ističe ga u pozitivnom tonu posle uvredljivih i podrugljivih komentara.

“On je jedan od vođa tenisa, tehnički, on je naš Lebron Džejms, na način na koji mora da bude primer svima”, rekao je Kirjos.

Pre nekoliko dana, Kirjos je nazvao Novaka “marionetom”, zbog želje da pomogne teniserima sa nekoliko predloga za poboljšanje uslova.

“Kada je radio neke stvari koje je radio tokom globalne pandemije, nije bilo pravo vreme, znam da svi greše, neko izađe iz koloseka, ali moramo da pozovemo jedni druge na odgovornost. Niko ga nije smatrao zaista odgovornim, svi se u ovome malo izgube, možda je trebalo jednostavno da se povuče”, rekao je Kirjos.

Prošle godine naročito je znao da napada Novaka, pogotovo posle Adrija Tura.

“Zdravlje i bezbednost su meni uvek na prvom mestu, na kraju dana, ovo je samo jedan teniski turnir, ne mislim da treba zaobilaziti protokole i dovoditi ljude u rizik. Znali su ljudi kakve će mere biti, nema razloga za kukanje po mom mišljenju. Da su svi bili rigorozni kao Australija, verujem da bi bili u drugoj poziciji. Mislim da smo se kao zemlja odlično borili protiv pandemije”, naveo je Kirjos.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)