U trendu

Kjelini: Odlazak u Los Andjeles je bila prava odluka

Novi fudbaler Los Andjelesa Djordjo Kjelini rekao je danas da je uveren da je doneo pravu odluku kada je iz Juventusa prešao u američki klub.

Kjelini je posle 17 godina u Torinu napustio Juventus i potpisao ugovor sa Los Andjelesom, za koji je već odigrao dve utakmice.

Juventus je na predsezonskoj turneji po Los Andjelesu, a Kjelini je danas iznenada posetio bivše saigrače, preneli su italijanski mediji.

„Imamo dobru ekipu, veliki grad i dobar stil života. Drugačija je atmosfera u poredjenju sa Italijom, ali trudim se da radim stvari na najbolji način. Uvereniji sam nego ikada da sam doneo pravu odluku i to mi pomaže da uživam u trenutku, dok gledam u budućnost. Uživam, imam entuzijazam, miran sam i ne žalim“, rekao je Kjelini.

On i dalje prati šta se dešava u Juventusu i gledao je deo prijateljske utakmice sa Čivasom, koju su crno-beli dobili sa 2:0. Izrazio je zadovoljstvo povratkom Pola Pogbe.

„Odgledao sam prvo poluvreme i posle toga sam otišao u krevet, ali ono što sam video je bilo impresivno. Pogba je neko ko donosi mnogo entuzijazma, a ekipi je zaista to bilo potrebno. Dobro je i to što je odgovornost raspodeljena medju igračima. Nadam se da će Juventus imati sjajnu sezonu“, naveo je Kjelini.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.