KK Partizan pozvao navijače da pomognu ekipi da ostane u finalu plej-ofa

Košarkaški klub Partizan pozvao je danas svoje navijače da popune Beogradsku arenu u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde kako bi pomogli ekipi da ostane u finalu plej-ofa Super lige i apelovao na njih da sportski navijaju, bez uvreda.

„Sutrašnja utakmica, prilika je da pod svodovima Beogradske arene ekipa Partizana izbori majstoricu i tako za subotu zakaže finalnih 40 minuta borbe za titulu. Partizan poziva navijače da još jednom ispune Beogradsku arenu i pomognu svom timu. Glasna podrška, bez ubacivanja predmeta u teren i vređanja bilo koga“, naveo je Partizan u saopštenju na klupskom sajtu.

Košarkaši Partizana igraju u sredu od 20 časova kao domaćini u Beogradskoj areni protiv Crvene zvezde, drugu utakmicu finala plej-ofa Super lige Srbije. Partizan je u ponedeljak uveče izgubio kao gost 88:89.

Serija se igra na dve pobede, a Zvezda brani titulu.

Ulazi u dvoranu biće otvoreni od 18 časova, a Partizan je pozvao navijače da zbog pojačanih bezbednosnih mera dođu ranije na utakmicu.

„U sezoni na izmaku, neke zajedničke želje nisu ostvarene, ali Partizan nikada ne odustaje. Hajde da zajedno izborimo pobedu i vratimo plej-of seriju u Pionir. Korak po korak, poen po poen, do konačnog preokreta i trofeja. Budi uz Partizan“, naveli su crno-beli.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.