U trendu

KKCZV:Tim i stručni štab u izolaciji,aktivnosti suspendovane

BEOGRAD – Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je javnost da su nakon redovnih testiranja prvog tima i stručnog štaba, koja su obavljena pred utakmicu 11. kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom, identifikovani pozitivni i oboleli na virus Covid 19.

„U skladu sa svim zdravstvenim merama, ekipa je podvrgnuta novim testiranjima i laboratorijskim ispitivanjima, a kompletan seniorski tim i stručni štab Crvene zvezde hitno su stavljeni na mere kućne izolacije“, navodi se u saopštenju Zvezde.

Iz tog razloga utakmica 11. kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom, koja je trebalo da se odigra večeras je odložena, a novi termin biće saopšten naknadno.

„O novonastaloj situaciji u kojoj se našao naš klub, obaveštena je i Evroliga. Do pristizanja rezultata ponovnih testiranja, sprovođenja detaljnih zdravstvenih pregleda i isteka inkubacionog perioda, sve dalje sportske aktivnosti prvog tima se supenduju, a o stanju obolelih i daljim aktivnostima prvog tima KK Crvena zvezda, blagovremeno ćemo obavestiti javnost“, naveli su iz Zvezde.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.