U trendu

Klipersi bolji od Minesote, Marej za pobedu Denvera protiv Bostona

Košarkaši Los Andjeles klipersa pobedili su u noći izmedju ponedeljka i utorka na svom terenu ekipu Minesote sa 120:109, dok je Denver bio bolji od Bostona sa 115:107.

Kliperse su do šeste pobede od početka sezone vodili Tobajas Haris i Danilo Galinari sa po 22 postignuta poena, dok je Lu Vilijams ubacio dva poena manje.

Srpski centar Boban Marjanović je na terenu proveo 18 minuta i za to vreme je upisao deset poena i devet skokova, uz po dve asistencije i blokade. Miloš Teodosić je igrao 12 minuta, postigao je jednu trojku i upisao četiri asistencije.

U redovima Minesote, koja je upisala i šesti poraz na gostovanjima u isto toliko utakmica, bili Derik Rouz je postigao 21, a Karl Entoni Tauns i Džimi Batler po 20 poena.

Košarkaši Denvera su slavili protiv Bostona sa 115:107 i tako stigli do devete pobede ove sezone.

Nagetse je do trijumfa vodio fenomenalni Džamal Marej sa 48 poena, što je njegov rekord karijere.

I pored problema s ličnim greškama, Nikola Jokić je bio blizu „dabl-dabl“ učinka. On je meč završio sa osam poena, 10 skokova i osam asistencija za 27 minuta provedenih na terenu.
 
Na drugoj strani najbolji je bio Kajri Irving sa 31 poenom.

Košarkaši Golden stejta upisali su desetu pobedu pošto su prošle noći bili bolji od Memfisa sa 117:101

Najefikasniji u redovima Voriorsa bili su Klej Tompson sa 27 i Kevin Durent sa 22 poena, dok je Stef Kari dodao 19. U poraženom timu najbolji je bio Dilon Bruks sa 18 poena.

Košarkaši Hjustona slavili su protiv Indijane sa 98:94.

Džejms Harden je na 34,8 sekundi pre kraja pogodio trojku, a potom je potvrdio pobedu Hjustona sa četiri vezana slobodna bacanja. On je utakmicu završio sa 28 poena, dok je Klint Kapela dodao 18 poena, uz 10 skokova.

U ekipi Indijane istakao se Viktor Oladipo sa 28 poena i šest skokova.

Evan Furnije je košem uz zvuk sirene doneo pobedu Orlandu nad Klivlendom od 102:100. Bila je to četvrta pobeda Orlanda u deset utakmica, dok je Klivlend sada ima devet poraza i samo jedan trijumf.

Košarkaši Toronta su slavili protiv Jute sa 124:111. Toronto su do desete pobede u 11 utakmica vodili Kajl Lauri, Odžej Anunobi, Serž Ibaka i Fred Vanflit sa po 17 postignutih poena.

Oklahoma je na svom terenu pobedila Nju Orleans sa 122:116, upisala i peti uzastopni trijumf u nizu ali je to ostalo u senci povrede Rasela Vestbruka.

Vestbruk je povredio članak leve noge u trećoj četvrtini, nakon što je nagazio na nogu Entonija Dejvisa. On je tada napustio teren i više se nije vraćao u igru.

Pol Džordž je predvodio Oklahomu sa 23 poena, poen manje je dodao Denis Šroder, dok je Vestbruk postigao 17. U ekipi Nju Orleansa najbolji je bio Džulijus Rendal sa 26 poena, dok je Džru Holidej ubacio 22 poena i upisao 14 asistencija.

Košarkaši Čikaga su nakon dva produžetka pobedili Njujork sa 116:115. Pobedu Bulsima doneo je Zak Lavin pogodjenim slobodnim bacanjem 0,2 sekunde pre kraja drugog produžetka. Lavin je ujedno bio i najefikasniji u pobedničkom timu sa 41 poenom, što je njegov rekord karijere.

Pobedu nakon produžetka upisao je i Majami, koji je bio bolji od Detroita sa 120:115. Majami je tako prekinuo seriju od tri uzastopna poraza, dok je Detroit upisao i peti poraz u nizu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Džoš Ričardson sa 27 i Goran Dragić sa 21 poenom, dok je na drugoj strani najbolji bio Andre Dramond sa 25 poena i čak 24 skoka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.