U trendu

Klop: Umemo da se nosimo s atmosferom, došli smo po tri boda

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da njegova ekipa ume da se nosi s atmosferom kakva ih očekuje protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona i da su spremni da osvoje tri boda. „Moramo biti jaki i igrati naš fudbal. Igramo za Liverpul i znamo kolilo znači domaća atmosfera, ali isto tako znamo šta i koliko možemo. Ne plašimo se ‘Marakane’, znamo kako se igra u ovakvim uslovima, ali ovo sigurno nije jedina prilika da osvojimo tri boda“, rekao je Klop novinarima u Beogradu.

On nije želeo da otkrije u kom sastavu će nastupati njegov tim, ali je potvrdio da švajcarski reprezentativac Djerdan Šaćiri nije doputovao u Beograd.

„Igrači me slušaju i poštuju, nikada se ne bune na moje odluke. Igramo fudbal, ne bavimo se politikom i zato smo odlučili da Šaćiri ostane kući. Moj i vaš posao je da ovo gledamo sa sportske strane“, rekao je Klop.

Fudbaler Liverpula Endru Robertson istakao je da njegov tim čeka vrlo teška utakmica, ali da će dati sve od sebe da dodju do nova tri boda.

„Igrali smo vrlo teške utakmice do sada, svakako da i sutra očekujemo težak meč. Pobeda bi značila veliko olakšanje, tri boda su nam vrlo bitna i sve ćemo uraditi da ih osvojimo“, rekao je Robertson.

On je prokomentarisao i atmosferu na stadionu „Rajko Mitić“.

„Neki naši igrači su prošle sezone igrali prvi put Ligu šampiona, sada jesu iskusniji, ali sutra nas svakako očekuje teška utakmica. Videli smo kako je ovde Napoli igrao, ali daćemo sve od sebe da trijumfujemo. Navijači će sigurno pomoći Zvezdi, imaju i neverovatan tunel, ali fokusiraćemo se na fudbal, a ne na okolinu“, kazao je Robertson.

Utakmica četvrtog kola Grupe C Lige šampiona izmedju Crvene zvezde i Liverpula igraće se u utorak od 18.55 časova na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.