U trendu

Kolašinac: Nisam zadovoljan, pomalo sam razočaran

BEOGRAD – Moram da priznam da nisam zadovoljan, pomalo sam razočaran, rekao je srpski atletičar Asmir Kolašinac posle nastupa na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu,

Kolašinac je u finalu bacanja kugle zauzeo 11. mesto, ispravan hitac imao u prvoj seriji, kada je kuglu bacio 20.64 metara.

„Osećao sam se stvarno super. Zaista sam bio spreman. Lagano sam išao u prvoj seriji… Medutim, takmičenje traje veoma dugo. To je nešto na šta ja nisam navikao. Čekao sam 30 minuta drugu seriju, adrenalin je pao. Već u naredne dve sam grešio… Nisam uspeo da realizujem šanse. Najviše mi je žao zbog publike, koja je bila sjajna. Nije bilo za medalju, vidite da su momci spremni, ali trebalo je makar da uđem medu osam… Makar da je išlo preko 21 metar. Šta je tu je“, rekao je Kolašinac novinariama posle nastupa.

„Ponosan sam, izuzetna je čast braniti boje naše zemlje pred domaćom publikom. Idemo dalje, dug je put pred nama, biće još takmičenja. Idem na odmor pa se spremam za SP na otvorenom i za EP u Minhenu. Malo da se emocije smire“, poručio je Kolašinac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.