U trendu

Konora MekGregora ismevaju zbog ‘kič’ sata od milion dolara (foto)

Konor MekGregor našao se na meti kritika korisnika društvenih mreža zbog novog sata koji je platio neverovatnih milion dolara.

Slavni borac pohvalio se na Instagramu novim modnim dodatkom u zlatnoj boji ukrašenog draguljima, za koji je izdvojio 735 hiljada funti, a u seriji snimaka i fotografija, MekGregor je najpre u plavom odelu krojenom po meri ozbiljno pozira ispred ogledala, a zatim se provozao svojim novim Rols Rojsom.

Kako prenose britanski mediji, njegov novi sat proizvođača Jacob & Co’s Astronomia Tourbillon Baguette ukrašen je sa preko 500 dijamanata, i ima ukupno 16.8 karata, ali obožavaoci nisu mnogo oduševljeni ovim šljaštećim aksesoarom oko MekGregorove ruke, te ga nisu štedeli u podrugljivim komentarima na internetu.

– Baš je u njegovom stilu. Izgleda tako kič, kao nešto što ćete dobiti u paketu iznenađenja – jedan je od komentara.

– Novac mu je obezbedio samo ovakve užasne dodatke. Ali ono što mu je u glavi… – dodao je drugi, dok se neko našalio pitanjem: „Ali da li sat pokazuje tačno vreme?“.

– Izgleda mi kao da je potrebno imati diplomu iz astrologije da bi mogao da ukapiraš koliko je sati – još jedan je od šaljivih komentara.

Konor se trenutno nalazi u Abu Dabiju, gde se priprema za dugoočekivanu bornu protiv Dastina Poariea.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.