U trendu

Košarkaši Zvezde večeras protiv Fenerbahčea na startu EL

ISTANBUL – Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19.45 sati igraju protiv Fenerbahčea na startu nove sezone u Evroligi.

Ekipa Dejana Radonjića u Istanbulu neće moći da računa na Branka Lazića, Dejana Davidovac, Ognjena Dobrića i Eron Vajta, ali bez obzira na probleme sa povredama trener Dejan Radonjić rekao je da će njegov tim dati maksimum.

„Fenerbahče je napravio nadogradnju u svom timu u odnosu na prošlu sezonu. Imaju igrače koji su nosili tim u prethodnim godinama, a uz to su uspeli da angažuju jedan broj kvalitetnih i iskusnih igrača. Formirali su tim koji je kadar da ove godine napravi dobar rezultat. Na nama je da izađemo na teren bez obzira na kvalitet, i da damo maksimum. Svestan sam svih problema koje imamo, ali idemo da damo sve od sebe, i bez obzira na to koliko igraca imamo na raspolaganju, uradimo sve da se pokažem o najboljem svetlu“, poručio je Radonjić.

Košarkaš Luka Mitrović istakao je da tim u Istanbul nije oputovao sa belom zastavom.

„Ne znam da li možemo da budemo potpuno zadovoljni zbog broja igraca koji nedostaju. Teško je trenirati bez četiri-pet prvotimaca. Uprkos nedostacima, igrači koji su tu odradili su dobar posao. Idemo u Istanbul na megdan izuzetnoj ekipi, sa raspoloživim snagama, ali svakako bez bele zastave“, rekao je Mitrović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar