U trendu

Kreg Šekspir: Svi u klubu bi trebalo da su ponosni na rezultat u LŠ

Trener fudbalera Lestera Kreg Šekspir rekao je posle eliminacije iz Lige šampiona da je njegov tim pružio veliki otpor i dodao da bi svi u klubu trebalo da budu ponosni na ono što su postigli ove sezone.

„Mislim da svi u klubu, navijači, vlasnici i igrači mogu da budu izuzetno ponosni na onome što su postigli. Zalaganje i posvećenost su bili izvanredni“, rekao je Šekspir, a preneli su engleski mediji.

Lester je sinoć igrao nerešeno 1:1 sa Atletikom iz Madrida u revanšu četvrtfinala, ali je zbog poraza od 1:0 iz prvog meča pre nedelju dana u Španiji eliminisan iz Lige šampiona.

„U prvom poluvremenu smo igrali jako dobro, ali nam je primljeni gol poremetio koncepciju. Znali smo posle toga da moramo da postignemo tri gola i zato sam se odlučio na neke promene. Posle ovog rezultata protiv tima ovog kalibra ne možete nas diskreditovati“, rekao je Šekspir.

On je dodao da je momentum bio na strani njegove ekipe posle izjednačujućeg pogotka Džejmija Vardija, ali da „jednostavno ekipi nije bilo sudjeno da prodje dalje“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.